söndag 29 juni 2014

WHY I LOVE NEW YORK







Här är mina 23 anledningar i bild varför jag tycker Manhattan är en speciell ö, som man alltid har en anledning att längta till hur ofta man än varit där.











Till exempel att det finns små trädgårdar här och där. Lugna oaser med vattenkannor, trästolar, äppelträd, stockrosor, kaffekoppar och små grusgångar. Och för att man inte vet vad som väntar bakom nästa hörn.












Eller för alla barer och franska kvarterskrogar i the Village där man kan äta den godaste Croque Madame man någonsin ätit och dricka krämig cappuccino med fönstren på vid gavel och se gula taxis susa förbi.












New York är som gjord för flera timmar tillsammans med vänner på Cipriani's, glömma tiden helt och hållet och bli bjuden på iskall Limonciello.












För att stan liksom öppnar alla dörrar när det är fotbolls VM. Alla är med, solen gassar, det är sommar i stan.
Stan som också laddar för Pride och när Empire State Building glittrar i regnbågens färger, är det fantastiskt att ha promenerat nästan hela East Broadway upp till Bryant Park och känna sig omfamnad av den ljumma kvällen.


Och för att man kan låtsas att man helt plötsligt är i Miami när man står på en av de många roof top bars och ser solen gå ner, innan det är dax att åka hem efter en underbar dag i staden som aldrig sover xoxo






torsdag 26 juni 2014

SUMMER EVENING








Är inte den som inte kan ändra mig. Istället för fix och målning blev det beach, spontanmiddag med vänner utomhus, glass och ännu mera glass.  So worth it.












Nu tar vi helg snart, eller hur. Jag ska iväg på tjejbus…längtar. Ha en härlig weekend xoxo





söndag 22 juni 2014

COASTAL LIFE








Har jag sagt att Connecticut i juni kan vara jättehärligt?












Den här weekenden har gått i sus och dus. Från det ena roliga till det andra. Har bara hängt med liksom.












I någorlunda ordning hände allt det här: morgonkaffe på stranden med en rykande färsk Elle, båt till Stony Creek och förbi älsklingsön, lobster rolls och skaldjur i princip genomgående, trädgårdsromantik, underbar middag med fantastiskt sällskap.











Det är så där jättegrönt nu, i olika nyanser. Vill dyka in i det.











Årets första sangria, mitt i en vingård och skönt häng i en lada också. Jag blir uppiggad av sånt här.
Lador är ju hur sköna som helst.











En sån där helg när man går och lägger sig glad i hela kroppen, för att det har varit mycket sol, rosor som blommar och växer vilt på staketen, saltvatten, skratt, mjuka färger, sött, somrigt.












Tycker om att komma hem med några snäckor i väskan, lite sand i ena skon och känna att det nästan har varit som en semesterhelg som vi haft tillsammans xoxo